Thursday, February 14, 2008

Önmegbocsátás harag, rendszerek, szavak, szex

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy így felgyülemledjen a világ körülöttem.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy a dühöm hirtelen árad ki.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy elnyomtam magam eszméletlenül.

Megbocsátom magamnak, hogy az elmém küzd, hogy pénzt találjon.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy nem akarok kölcsönkérni.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy kölcsönkérek folyton.

Megbocsátom magamnak, hogy nem akartam dolgozni.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy helyzetemben nem a légzést, hanem az emlékekből álló elmét választom. Pedig én az élet vagyok, mint a légzés.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy türelmetlen és frusztált vagyok.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy csapdábazárt patkánynak érzem magam.

Megbocsátom magamnak, hogy ilyen módon tudtam csak cselekedetre bírni magam.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy ennyire halogattam a dolgokat.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy féljek cselekedni.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gátlásos legyek.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy ne tudjam kezelni magam, amikor nem nyomom le magam.

Megbocsátom magamnak, hogy szexuális vágyaimat is elnyomtam.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy magamon kívül valami másra is vágyjak.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy magamon kívül akartam megtalálni magam.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy csaló legyek.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy csaljak.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy becsapjam magam.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy becsapjam a rendszert.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy becsapjak másokat.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy becsapássá váljak.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy becsapásom manifesztálódjon. Megállok. Nincs több becsapásra szükségem, szemenézek magammal, megbocsátok magamnak, nincs tovább.

Én az élet vagyok, az egység és egyenlőség, mint élet, mint a légzés. Én Én vagyok. Nem vagyok hajlandó mostantól elfogadni kevesebbet, mint aki vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok

Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok. Légzés vagyok.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy elbújjak magam elől.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy elkülönüljek az érzéseimtől.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy féljek.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy az elmét válasszam, az élet, mint légzés helyett.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy féljek attól, hogy nem vagyok jó programozó.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy ne bízzak a légzésben, hogy ’csak lélegezvén’ azzal meneküljek, hogy azt gondoljam, nem tudok megcsinálni dolgokat, ha nem gondolok rájuk. Ez faszság.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy ne bízzak a légzésben, mint az élet.

Megbocsátom magmanak, hogy az elmét, mint az előző információt válasszam, ami nem az élet.

Megbocsátom magmanak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy az emlékeimet válasszam félelmemben, ahelyett, hogy a légzést és a folyamatos deprogramozást választanám, mint az élet, mint a légzés.

Megbocsátom magamnak, hogy nem vagyok tudatában annak, hogy egyetlen gondolat is befolyásolja az egész világomat.

((((((((((((((((((((((((((((********************************************************************)))))))))))))

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy még mindig hagyom ezeket a bizsergő érzéseket áramlani a testemben. Légzésről légzésre, pillanatról pillanatra kell leszokjak erről a szörnyű drogról: az elmémről.

Mebocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy hallgassak a gondolataimra. Megbocsátom magamanak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy ne vegyem figyelembe azt, hogy a légzés egyszerű, mindig jelen van és az által vagyok őszinte, ahogy azt választom az elme, a gondolatok, érzések, érzelmek helyett.

Megbocsátom magamnak, hogy amikor érzem, hogy az információcsatornában kevésbé áramlik a gondolat-érzés információs rendszer, akkor elmémmel rátekintek és megállapítom, hogy kevsebb áramlik. Nincs kevés vagy sok. Egy szemernyi információt sem vagyok hajlandó tovább tárolni. Élet vagyok, mint a légzés. Egyszerű.

Megbocsátommagamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak attól félni, hogy a családomban voltak bűnözők és, hogy ha feloldom a félelmem, akkor valami törvényelleneset teszek. Légzés vagyok, mint az élet. Bízom az életben, mint én, mint egység és egyenlőség. Bármi is legyen körülöttem. Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy a szavakhoz rengeteg képet csatoltam, és még nem kezdtem el a szavakat, amiket használok, megtisztítani egyesével.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy még mindig függök energetikai pólusok közti mozgás által – s így határozván meg magam. Nem vagyok hajlandó ezt tovább csinálni. Élet vagyok, légzés vagyok. Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem bármiféle koncepciót csatolni ahhoz a szóhoz, hogy légzés. Kitörlöm.

Halál

Halál

Halál

Légzés

Légzés

Légzés

Élet

Élet

Élet

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak képeket és gondolatokat, érzéseket, érzelmeket csatolni ahhoz a szóhoz, hogy halál.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy képeket, gondolatokat, érzéseket és érzelmeket csatoltam ahhoz a szóhoz, hogy halál.Kitörlöm.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy képeket, gondolatokat, érzéseket és érzelmeket csatoltam ahhoz a szóhoz, hogy lézgés. Kitörlöm. A légzés élet, az élet légzés.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy képeket, gondolatokat, érzéseket és érzelmeket csatoltam ahhoz a szóhoz, hogy élet. Kitörlöm. Az élet légzés. A légzés élet.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy az elmét válasszam pillanatról pillanatra, ahelyett, hogy a légzést választanám pillanatról pillanatra.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat, érzéseket és érzelmeket csatoljak ahhoz a szóhoz, hogy megbocsátás. Kitörlöm.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat, érzéseket és érzelmeket csatoljak ahhoz a szóhoz, hogy magam. Kitörlöm.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat, érzéseket és érzelmeket csatoljak ahhoz a szóhoz, hogy elfogadtam. Kitörlöm.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat, érzéseket és érzelmeket csatoljak ahhoz a szóhoz, hogy megengedtem. Kitörlöm.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat és érzéseket ér érzelmeket csatoljak ahhoz a szóhoz, hogy magam. Kitörlöm.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat, érzéseket, érzelmeket csatoltam ahhoz a szóhoz, hogy gondolat. Kitörlöm. A gondolat nem én vagyok.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy elkülönültem a gondolataimtól.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat, érzéseket és érzelmeket csatoltam ahhoz a szóhoz, hogy érzelem. Kitörlöm. Az érzelem nem én vagyok.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy elkülönüljek az érzelmeimtől.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat, érzéseket, érzelmeket csatoljak ahhoz a szóhoz, hogy érzés. Kitörlöm. Az érzés nem én vagyok.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat, érzéseket és érzelmeket csatoljak ahhoz a szóhoz, hogy szó. Kitörlöm. Az élő szó vagyok.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat, érzéseket és érzelmeket csatoljak ahhoz a szóhoz, hogy, Kitörlöm. Kitörlöm a rendszereket magamból, ahogy megbocsátom őket magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem valamint, hogy manifesztáltam őket. Kitörlöm ezeket.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy gondolatokat, érzéseket, érzelmeket csatoljak ahhoz a szóhoz, hogy szex.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magam képek alapján programozni arra, hogy vágyjak szexre, külső feltételes inger alapján. Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnat szavak, képek alapján felizgulni. Kitörlöm.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak,hogy pornó által programozzam be magam, arra hogy szexeljek, hogy szexeljek, izguljak, mire izguljak, hogyan izguljak. Ez nem én vagyok. Kitörlöm.

Megbocsátom magamnak, hogy elfogadtam és megengedtem magamnak, hogy képek alapján felizguljak. Kitörlöm.

No comments: