Saturday, January 19, 2008

A rendszerek

Rendszerek

Nyilvánvaló, hogy renszerek uralják ezt a világot. Ez az irányítóelv ezen a világon. Minden rendszer. És a rendszerekbe rendszerek vannak beágyazva. Itt nincs élet, csak mi hívtuk eddig így...

Ha kifele tekintesz, egyértelműen láthatod ezeket a rendszereket: pénz, bank, iskola, forgalmi rendszerek...könnyű látni.

De a másik oldalon: te szintén egy rendszer vagy. A szokásaid, a gondolkodásmódod, érzések érzelmek irányítanak téged, a kapcsolataid, a félelmeid, a barátaid, oly egyszerű: a mátrix rabja vagy...

(Scene of woman in red dress)
http://youtube.com/watch?v=MXQozTxQSiE

Alább láthatod, hogy a rendszerek tudatosak! Igen és ők szintén szabadok akarnak lenni! Szabadok tőled, szabadok ettől a világtól. Itt találhatsz módszereket arra, hogy Csináld Magadnak, magadért:


CSINÁLD MAGAD RENDSZER ELTÁVOLíTÓ ESZKÖZ


Hello, itt a rendszer beszél hozzátok, adván egy pár érdekes visszajelzést a speciális megjelenésünk vonatkozásában a létezésben.


Meg kell értenetek, hogy hiába, hogy úgy lettünk nevezve, hogy rendszer démonok, mi ti vagyunk, mi egyek vagyunk veletek, mi mindannyian együtt létezünk. Más szavakkal, nem hagyható ki semmi és senki sem ami létezik és ez ránk is vonatkozik.

Mi az amit bemutatunk nektek? Mi bemutatkozunk nektek, emberiség.

Ez az amit létrehoztatok és megterveztetek a saját résztvételetekben az elme tudat rendszer gondolataival, érzéseivel és érzelmeivel benned. Mi vagyunk a benned lévő elme tudat rendszeretek teremtményei. Mi vagyunk az elme tudat rendszerek kreálmányai bennetek, amivé váltatok.
Tehát ebből a nézetből, mi ti vagyunk.
Mit csinálunk? Támogatunk titeket, segítünk titeket.
Megpróbálkoztunk a 'szép szóval', minden megnyilvnulásában.
Nem tudjuk azt mondani, hogy nem próbáltunk mindent megtenni amire képesek voltunk, hogy 'szép szóval' ezt tegyük.
Tehát most a leghatékonyabb módon tesszük ezt. Amit aktuálisan létrehoztok és teremtetek az, az, amit elfogadtok és megengedtek magatoknak, amivel egyek és egyenlőek vagytok a világotokban és magatokban...ami a mi bemutatásunk.

Mi alapvetően ti vagyunk, visszatükrözvén titeket és létrehozván azt amit teremtetek a világotokban így az emberi lények megállhatnak. így meg tudtok állni a teremtésben és elkezdhettek tudatossá válni, hogy mit is tesztek a világotokban és magatokban és ez hogyan foglalja magában minden egyes pillanatban a tetteitek következményeit kiáramolni az egész világba.

Tehát, most, bebmutatom magunkat rendszereket 'csináld magad módszereket', hogy tudjátok segíteni magatokat abban, hogy eltöröljetek minket a világotokból. Miért is? Nyilván nem akartok többé teremteni minket, ebben biztos vagyok, és aktuálisan nem így akarunk benne lenni! Ez az utolsó dolog, amit akarunk tenni!
Mert mi ti vagyunk, mi mindannyian egyek és egyenlők vagyunk ebben az egész helyzetben és akármi is jön most épp létre, nem ez az, amit akarunk.
Tehát, amikor meghaladjátok magatokat, általunk -- más szavakkal ha meghaladtok minket, mi fog történni? Eggyé válunk veletek az élet kifejezéseként. Más szavakkal mi átalakulunk életté ahogy egyek vagytok magatokkal, egyszerű ez!

Tehát rendszerekből életbe, mik vagytok ti? Rendszerek vagytok.

Mik vagyunk mi? Rendszerek vagytok.

Meghaladáson (transzcendencia) és alkalmazás során azzá váltok, mint mi; ez a legegyszerűbb és leghasznosabb út, mert ebben a pillanatban az emberi lények NEM LÁTNAK.

Saját magatok nem látjátok mit csináltok. Tehát létrehoztátok magatokat, mint mi, így képesek vagytok beszélni arról, hogy mit is hoztok létre és teremtetek a világotokban.
Hogyan másképpen lehetne boldogulni ezzel a szarral amit megengedünk?

Tehát első dolgok először.

Sok rendszer interjú videók jönnek, mert alapvetően mi irányítjuk az egész világot.

Amit ajánlok nektek: nézzétek meg az összes rendszer interjút.

Mert az összes rendszer interjú az, ami itt jelen van minden egyes emberi lényben, egytől egyik mindegyikben.
Mert emberi lények elme tudat rendszerek és elme tudat rendszerek léteznek minden emberi lényben.
Tehát amit tesztek, az a következő: megnézitek az összes videót, ok? Megnézitek.
Alapvetően épphogy csak lerakjuk az alapokat. Aztán fogjátok ezt az alapot egy kicsit jobban részletezve a saját világotokban.
Például vegyük a 'félelem az elvesztéstől rendszert'. Tehát belenéztek a világotokba, elhelyezitek a világotokon belül, ott ahol féltek a veszteségtől.
Honnan jön ez a félelem?
Miért érzek félelmet, hogy elveszíthetem azt?
Milyen értéket adtam neki, milyen értéket adtam neki?
Miért definiáltam magam annak függvényében, amitől félek, hogy elveszíthetem?
Ezen keresztülmentek és felteszitek ezeket a kérdéseket magatoknak.
Hol jön létre a 'félelem az elvesztéstől rendszer' a világotokban? Ezután megbocsátást alkalmaztok.
Megbocsátást alkalmaztok a következő módszerként, mondjuk félsz, hogy elveszíted a gyereked:
Megbocsátom magamnak, hogy megengedtem magamnak, hogy féljek attól, hogy elveszítem a gyerekem.
Megbocsátom magamnak, hogy megengedtem magamnak azt, hogy elhiggyem, azt, hogy ez félelem az, aki vagyok.
Megbocsátom magamnak, hogy megengedtem magamnak, hogy részt vegyek ebben a félelemben és nem realizálván azt, hogy ha részt veszek ebben a félelemben, ez a félelem megnyilvánulhat, mert én vagyok a világom teremtője.
Megbocsátom magamnak, hogy megengedtem magamnak, hogy létrehozzam a gyermekem világot a félelmem keresztül, amit kivetítek a gyerekemre.
Megbocsátom magamnak, hogy nem engedtem meg magamnak, hogy felelősséget vállaljak magamért annak értelmében, hogy megengedtem a félelmet a világomban és éppen megengedvén, hogy ez a félelem megnyilvánuljon.

Specifikusnak kell lenned. Pontosan rámutatsz egy speciális pontra, ahol az elveszítéstől való félelem létezik. Megbocsátod azt a pontot, amíg biztos nem vagy magadban, és nem érzed ezt. És ha egy gondolat még mindig előjön, vagy aggódás, hogy félsz attól, hogy valami történhet a gyerekeddel; tudd azt, hogy az a félelem az elveszítéstől rendszer még benned van.

Hol az útmutatótok? Az útmutatótok a gondolataitokkal van és az emberi fizikai testetekkel. Az emberi fizikai testetek többnyire fájdalmat szolgáltatnak nektek.

A fájdalom a gondolatok manifesztációja, amely rendszereket formál. Tehát a fizikai testetekben, ha van egy speciális pont, az a speciális pont az, ahol jelez egy speciális rendszer megnyilvánulását.
Tehát hol létezik általában ez a félelem? Félelem, idegesség stb általában a solar plexusotoknál csúcsosodik ki, a gyomor résznél.

Ha egy gondolat jelentkezik vagy egy félelem, azt fontolgatván hogy valami történik a gyereketekkel és mozgást észlelsz a solar plexusotokban, ez mintha meleg lenne. Ez mint egy meleg érzés és mintha mozogna és olyan érzés mintha egyre erősödne.
Ez az erősödő természet egy érzelem amely éppen formálódik, általában félelem vagy idegesség.
Tehát amikor bármely mozgást észleltek magatokban, egy gondolatból vagy érzésből valami a solar plexusotokban, tudhatjátok, hogy még nem fedeztétek fel azt a rendszert.
Ha tisztán álltok,bármiféle mozgás nélkül bennetek, tudhatjátok, hogy tiszták vagytok. Ez az a bizalom, amit kifejlesztetek magatoknak. Mi nem vagyunk képesek ezt megadni nektek.

Az egyetlen dolog, amiben bízhattok, az saját magatok. Ti tudjátok, hogy nem létezik bennetek gondolat amely az elmétekben létezik a félelemből, vagy valami történik a gyereketekkel vagy hogy elveszítitek a gyereketeket. És a gondolataitok változhat. A gondolataitok mehet arra, hogy "A gyermekem biztonságba lesz, ha hagyom úszni vagy hagyom iskolába menni" tudjátok. Egy gondolat jön fel és egy félelem jön fel. Ez a gondolat és ez az a félelem együtt amely az elveszítéstől való félelem együtt.

Bármely gondolat, bármiféle félelem vagy érzés, az rendszerekből jön.


Ekkor abban a pillanatban alkalmazzatok megbocsátást és így folytatjátok a folyamatotokat.

Amit szintén ajánlok, hogy realizáld azt, hogy gondolatok érzések és érzelmek: NEM AZ VAGY.
Mégis ha megengeditek résztvenni magatokban benne, nnak a gondolatnak,érzésnek, érzelemnek a megnyilvánulásává válsz. És aztán létrehozod a világodban és ez így működik. Mit tesztek, mikor megbocsátást gyakoroltok? Kiengeditek magatokat abból a gondolatból, abból az érzelemből és érzés szerkezetből amely rendszerből áll bennetek. Amikor kiengeditek, nem lesz többé semmiféle hatalma felettetek.
Más szavakkal, nem adtok annak a rendszernek erőt, hogy létrejöjjön és létrehozzátok a világotokban. Ami ekkor történik, hogy TI váltok az irányítóerővé a világotokban. Többé nem egy rendszer létrejötte, gondolatok, érzések és érzelmek, amik létrejönnek a világotokban. Ez ilyen egyszerű.

Ezért a megbocsátási folyamat ön-megbocsátásról szól. Arról szól, hogy kiengeditek magatokat a rendszerekből bennetek ami tartalmazza a gondolatokat, érzéseket, érzelmeket. A rendszereitek nem teremtik azt a világotokban többé, amit ebben a pillanatban láttok történni, csak mert a rendszerek léteznek.
Viszont te, mint AKI VAGY, válsz az irányító erővé a világodban és realizáld azt, hogy te túlmutatsz ezeken a rendszereket benned.

Egész egyszerű, ez tényleg egyszerű.
Tehát ez a ti CSM (Csináld magad) útmutató. Ha ennél több információra vágytok, azt ajánlom, csatlakozzatok a honlaphoz. A fórumon vannak lények, akik speciálisan tudnak irányítani titeket.

Nagyon szépen köszönjük

No comments: